Området, overnatting & mat

Velkommen til Oslofjord Convention Center

Misjonssambandets generalforsamling og sommerfest blir i 2022 arrangert på Oslofjord Convention Center (OCC).

På OCC får vi flotte konferansefasiliteter, overnattingsmuligheter og matservering på samme sted – i fantastiske omgivelser, og med nærhet til strand og friluftsområder. GF vil være en flott opplevelse for både store og små.

Konferansesenteret ligger i naturskjønne omgivelser ved kysten mellom Stokke og Tønsberg, ca. 1,5 timers kjøring fra Oslo.

OCC har et stort anlegg med store grøntarealer og førsteklasses fasiliteter. På området er det både badestrand, marina, strandpromenade og anlegg for uteaktiviteter, i tillegg til et toppmoderne konferansesenter med stor publikumskapasitet og svært høy standard.

På området er det et stort antall moderne, velutstyrte og komfortable leiligheter.

Overnatting

I påmeldingen kan du bestille overnatting på Oslofjord Convention Center. Det gir deg mulighet til å bo inne på området med kort avstand til alt som skjer på generalforsamlingen. På Oslofjord bor du i hotelleiligheter med separate soverom, kjøkken, bad og stue, med tilgang til egen terrasse eller balkong. Du kan bestille alt fra enkeltrom til 7-mannsrom.

Du er også velkommen til å melde deg på generalforsamlingen og ordne overnatting selv utenfor Oslofjord Convention Center om du skulle ønske det. Du vil da bare betale for adgangspass og aktiviteter for barn.

Mat

Dersom du overnatter på Oslofjord vil frokost være inkludert i prisen. Du har også mulighet til å kjøpe helpensjon. Vi har bevertningspakker som inkluderer lunsj, middag og kvelds. Disse kan kjøpes for hele uka, eller weekendpakke fra torsdag til søndag.

Vi vil ha åpne utsalgsteder for mat på området, og det vil være mulig å ordne seg med mat selv. Det er tilgang til kjøkken i leilighetene for de som overnatter der.

Barn som deltar på aktiviteter vil få servert lunsj og mellommåltid på aktivitetene.

Foto: OCC / Unsplash.com