GF ung: ungdom

13 år +

Tid:

Onsdag–fredag kl. 10.30–17.30 (slutt-tidspunkt kan variere med en time begge veier, avhengig av aktivitet)

Pris:

Aktivitetspakke kr 350. Prisen inkluderer lunsj alle dager. I tillegg betales det et beløp for enkelte av aktivitetene (se pristillegg under hver aktivitet). Ta med drikkeflaske og kle deg etter været. Ingen værforbehold.

Informasjon:

Dagen starter med bibeltime klokka 10.30 (deltakelse på kun bibeltimen er gratis). Etter bibeltimen blir det transport til de enkelte forhåndspåmeldte aktivitetene. Flere aktiviteter har begrenset plass og vil ikke være mulig å melde seg på dersom de er fulltegnet.

Onsdag

Camp GF.

Her deles ungdommene inn i mindre grupper og blir kjent med hverandre gjennom poster som utfordrer balanse, kreativitet, koordinasjon, hukommelse, samarbeid og kunnskap. Ta med godt humør.

Torsdag. Inntil 45 deltakere.

Tur til Verdens Ende. Busstur og kort gåtur. Turen byr på aktiviteter, godt fellesskap og fin natur.

Fredag

Klatrepark. Kr 325,- Inntil 45 deltakere.

Vi drar til Høyt og Lavt-parken som ligger ved Steinholt i Vestfold. Dette er en utendørs klatrepark med mange gøyale løyper på forskjellige nivåer. Klær etter været.

Aktiviteter som kan velges torsdag og/eller fredag:

 • Havkajakk. Kr 300,-, inntil 32 deltakere
  Kajakktur i skjærgården i GFs nærområde. Padletur med grilling og sosialt fellesskap. Ta med tøy som kan bli vått. Mat ordner lederne.
 • Fotball. Inntil 18 deltakere.
 • Paintball. Kr 150,-, inntil 40 deltakere
  Paintball er paintball. Klærne må tåle å bli skitne.
 • Frisbeegolf.                                                                        Frisbeen kastes i kurver hvor antall kast blir notert før neste «hull» venter. Vind og vær gjør det enda mer spennende og utfordrende. Ta gjerne med egen frisbee.
 • Longboard. For deg som ønsker å utfordre balansen og kjenne på det adrenalinet et longboard kan gi. Ta gjerne med eget longboard om du har.
 • Klatring. Kr 200,-, inntil 20 deltakere.
  Lynkurs i teknikker og klatring i høyder. Vi har utstyr. Ta med klær som passer til aktiviteten og været.
 • Kreativ gruppe. Inntil 20 deltakere. Maling, tegning, diktskriving og andre kreative aktiviteter preger denne gruppen. Ta med fantasi!

Foto: Lillian Nordbø, Marius Bergersen, OCC