GF ung: barn

Vi har et bredt tilbud til barn og unge. Vårt mål er at alle skal bli sett og oppleve trygghet og høy trivselsfaktor. Det er begrenset med plasser på noen aktiviteter.

0–3 år

Tid:

Onsdag–torsdag kl. 09.30–12.30 og 13.30–16.30, fredag kl. 09.30–12.30 (søndag 30 minutter før møtet og under møtet). Samlingsstund onsdag og torsdag kl. 11 og 14, fredag kl. 11.  Rommet vil være stengt på lørdag.

Sted:

Valkyrien og Thor

Informasjon:

Foresatte har ansvaret for barna i denne aldersgruppen og må være til stede når dette tilbudet benyttes. Det blir gjort i stand et innendørs lekerom hvor det vil bli tv-overføring av det som foregår inne i hallen på dagtid. Rommet vil være utstyrt med litt leker, hvilested og stellerom. Det finnes også kokemuligheter.

4–6 år

Tid:

Onsdag–fredag kl. 09.30–12.30 og 13.30–16.30. Felles barnemøte kl. 12.00.

Sted:

2 telt på lekeområdet ved stranden

Pris:

Kr 200,-. Prisen inkluderer T-skjorte til barnet, aktiviteter, frukt, drikke og kaffe til barn og voksne.

Informasjon:

Vi gjør oppmerksom på at opplegget for denne aldersgruppen er annerledes enn på tidligere GF.

Foresatte har ansvaret for barna i denne aldersgruppen og må være til stede sammen med dem hele dagen, slik at både barn og voksne føler seg trygge. Vi oppfordrer til å avtale familier imellom slik at én voksen har ansvaret for tre–fire barn hver. Barna blir ikke registrert inn og ut hver dag, men får en T-skjorte den første dagen som viser at de tilhører gruppen 4–6 år.

Vi har cirka 10 aktivitetsstasjoner å velge mellom. Aktivitetsledere vil være til stede på hver stasjon. Noen aktiviteter vil foregå ute. Vi oppfordrer alle til å kle seg etter været. Husk å ta med drikkeflaske, klesskift, solkrem osv.

Barna spiser lunsj sammen med foreldrene og kommer tilbake etterpå.

Vi håper at dere voksne kan få noen hyggelige dager sammen med barna og med hverandre.

7–9 år

Tid:

Registrering i Oasen onsdag, torsdag og fredag kl. 08.30. Barnemøte kl. 9.00.

Aktiviteter til kl. 16.30.

Pris:

kr 550,-

Prisen inkluderer T-skjorte, aktiviteter, lunsj, mellommåltid, transport og adgang til Metro Lekeland og Holt Gård. Ta med drikkeflaske og klær etter været. Det blir felles lunsj.

Informasjon:

Vi tilbyr en aktivitetspakke hvor påmeldte barn får én dag i Metro Lekeland, én dag på Holt Gård, og én aktivitetsdag på Melsom videregående skole hvor det velges aktivitet ved påmelding. Det gis ingen reduksjon i prisen om man velger å ikke delta alle tre dagene.

På Holt Gård får du møte mange dyr og være med på ulike gårdsaktiviteter. Du får også prøve deg på å lage ekte gårdsmat. Metro Lekeland ligger på Pindsle i Sandefjord og tilbyr bowling, hoppeslott, sklier og forskjellige lekeapparater. På Melsom vgs. velger deltakerne én av aktivitetene nedenfor. De foregår hele dagen.

 • Fotballskole. 16 deltakere. For deg som elsker fotball. Aktive fotballspillere lærer deg basisferdigheter. Dessuten har vi en del fotball-lek og fotballkamp til slutt.
 • Hest. 8 deltakere. Stell og kos med hest, ridning og aktiviteter knyttet til hest og stall. Det stilles ingen krav til erfaring med hest.
 • Friluftsliv. 20 deltakere. Aktiviteten vil foregå ute i skogen hvor vi lærer å spikke med kniv, leker og koser oss.
 • Hobby & baking. 16 deltakere. Her får du bruke hendene til å bake og lage ting.
 • Baking & sang. 10 deltakere. For deg som liker å bake og synge. Kanskje du lærer en ny sang?
 • Ute- og inne-lek. 20 deltakere. Vi benytter det flotte området på Melsom vgs. til å spille volleyball, kubb, stikkball samt nye og gøyale leker.

Aktivitetene har begrenset med plasser, så det lønner seg å melde seg på tidlig for å få førstevalget oppfylt. Ønsker barna dine å være sammen med andre på aktivitetene, må de melde seg på samme gruppe A, B eller C.

10–12 år

Tid:

Registrering i Oasen onsdag, torsdag og fredag kl. 08.30. Barnemøte kl. 9.00. Aktiviteter til kl. 16.30.

Pris:

kr 700,-

Prisen inkluderer T-skjorte, aktiviteter, lunsj, mellommåltid, transport og adgang til Metro Lekeland og Klatreparken. Ta med drikkeflaske og klær etter været. Ingen værforbehold.

Informasjon:

Vi tilbyr en aktivitetspakke hvor påmeldte barn får én dag i Metro Lekeland, én dag i Klatreparken Høyt og Lavt, og én aktivitetsdag på Melsom videregående skole hvor det velges aktivitet ved påmelding. Det gis ingen reduksjon i prisen om man velger å ikke delta alle de tre dagene.

Metro Lekeland ligger i Sandefjord og tilbyr hoppeslott, sklier og forskjellige lekeapparater. Klatreparken gir varierte utfordringer.

På Melsom vgs. velger deltakerne én av aktivitetene nedenfor. De foregår hele dagen.

 • Fotballskole. 16 deltakere. For deg som elsker fotball. Aktive fotballspillere lærer deg basisferdigheter. Dessuten har vi en del fotball-lek og fotballkamp til slutt.
 • Hest. 10 deltakere. Stell og kos med hest, ridning og aktiviteter knyttet til hest og stall. Det stilles ingen krav til erfaring med hest.
 • Friluftsliv. 30 deltakere. Aktiviteten vil foregå ute i skogen hvor vi skyter med pil og bue, lærer å spikke med kniv og leker og koser oss.
 • Hobby & baking. 16 deltakere. Her får du bruke hendene til å bake og lage ting.
 • Baking & sang. 10 deltakere. For deg som liker å bake og synge. Kanskje du lærer en ny sang?
 • Allidrett. 20 deltakere. Vi benytter det flotte området på Melsom vgs. til å spille volleyball, kubb, stikkball samt nye og gøyale leker.

Aktivitetene har begrenset med plasser, så det lønner seg å melde seg på tidlig for å få førstevalget oppfylt. Ønsker barna dine å være sammen med andre på aktivitetene, må de melde seg på samme gruppe D, E eller F.

Foto: Lillian Nordbø, OCC