Påmelding

Overnatting, matservering og priser

NLMs generalforsamling og sommerfest er denne gang lagt til Oslofjord Convention Center (OCC). Dermed blir konferansefasiliteter, overnattingsmuligheter, matservering og aktiviteter samlet på samme område.

Overnattingstilbudet opp til nå har vært leiligheter i de nye hotellbyggene på OCC. Nå er det så mange leiligheter som er bestilt allerede at vi ikke lenger kan love dere leiligheter med et soverom og opptil 2 sovealkover/soverom med dobbeltsenger. Dobbeltrom er fremdeles tilgjengelige, men vi vil oppfordre dere til å booke dere inn på hytte med et soverom (dobbeltseng) og hems hvis dere er en familie eller flere voksne som skal bo sammen. Det er og noen få uspesifiserte leiligheter med hems tilgjengelig.

Ved overnatting på OCC er alle måltider inkludert i prisen. Barnefamilier har mulighet til å bestille overnatting med kun frokost – se «Spesialtilbud for barnefamilier» i prislisten under.

Ønsker man å ordne overnatting selv utenfor stevneområdet, bestiller man kun stevnepass og evt. «matpakke» (lunsj, middag og kvelds) ved påmelding. Billetter til måltidene (også enkeltmåltider) kan også kjøpes i infoskranken.

Oslofjord Convention Center kan ikke tilby campingplass, siden de må bruke hele området til parkeringsplass samt byggeaktiviteter som pågår. Vi kan tilby noen enkle parkeringsplasser med strøm ved hesteanlegget på Melsom videregående skole, som er i gangavstand til OCC, for kr 1000 per uke. Vi vil imidlertid anbefale at lokale campingplasser benyttes for de som kommer med bobiler og campingvogner.

Det finnes en marina på OCC der et visst antall båtplasser kan leies i uken 3.-8. juli. Vi ber derfor om at dere selv tar kontakt med ansvarlig for marinaen Svein Nilsen på e-post: marina@oslofjord.com. Oppgi størrelse, bredde, lengde og dybde på båtene og hvor lenge dere ønsker å ligge der. De vil kunne svare på spørsmål om tilgjengelige båtplasser og ta imot bestillinger og stå for innkreving av leie.

Vi har fått en fordelaktig pris på OCC. Prisene for overnatting inkludert mat varierer etter hvor mange som bor sammen i en leilighet. Vi tilbyr priser for enkeltrom, dobbeltrom, tre personer i en leilighet og fra fire personer i en leilighet. Vi vil derfor oppfordre unge, single og andre til å bo og bestille en leilighet sammen. Ved å dele en leilighet for fire personer kan man spare mye i forhold til å bo i enkeltrom. Selv om dere ikke kommer til samme tid, kan dere melde dere på sammen og få billigere priser de dagene det er flere i leiligheten.

Les mer om stevneområdet, overnatting & matservering // les mer om aktiviteter for barn // les mer om aktiviteter for ungdom // les mer om du ønsker å være frivillig medarbeider // eller gå til ofte stilte spørsmål.

KLIKK HER FOR Å GÅ TIL PÅMELDING VIA CHECKIN.

Scroll videre ned for prisoversikt og bilder fra hotellbygget.

Dersom du trenger hjelp med påmelding kan du ringe oss på 22 00 72 12

Åpningstider på telefon er mellom 09:00 og 15:00 på arbeidsdager.

Priseksempler

Stevnepass, overnatting og alle måltider i én uke (tirs-søn):

Enkeltrom kr 7 475,-

Dobbeltrom kr 5 475,- per pers.

3 pers. i én leil. kr 4 925,- per pers.

Fra 4 pers. i én leil. kr 4 425,- per pers.

Stevnepass, overnatting og alle måltider for ett døgn:

Enkeltrom kr 1 735,-

Dobbeltrom kr 1 295,- per pers.

3 pers. i én leil. kr 1 174,- per pers.

Fra 4 pers. i én leil. kr 1064,- per pers.

Spesialtilbud for barnefamilier:

Vi tilbyr egne gruppepriser for barnefamilier, inkludert valg mellom full kost eller kun frokost. Ved bestilling av kun frokost kan man likevel bestille andre måltider etter ønske/behov.

For familiepakkene regnes barn under 18 år, uansett antall barn. Barn 18+ kan likevel bo sammen med familie (leiligheter i hotellbyggene har minimum 6 sengeplasser), men må da betales for separat.

Makspris per familie inkl. stevnepass, overnatting og frokost for én uke: kr 8 850,-

Makspris per familie inkl. stevnepass, overnatting og full kost for én uke: kr 14 650,-

Makspris per familie inkl. stevnepass, overnatting og frokost for ett døgn: kr 2 128,-

Makspris per familie inkl. stevnepass, overnatting og full kost for ett døgn: kr 3 404,-

NB! Utgifter til aktiviteter for barn og ungdom kommer i tillegg.  Se linkene ovenfor til «Aktiviteter for barn» og «Aktiviteter for ungdom».

Priser ved overnatting utenfor OCC:

Ukespass: kr 1000 / unge voksne (18-29) kr 500 / barn gratis

Dagspass: kr 250 / unge voksne (18-29) kr 250 / barn gratis

Kveldspass (fra kl 17): kr 150 / barn gratis

«Matpakke» (lunsj, middag og kveldsmat): Voksne kr 370 / barn (under 13) kr 210 / barn (0-3) gratis

NB! Priser ved påmelding før 1. mai. Prisene etter denne datoen vil øke med 10 %. Siste dag for påmelding er 11. juni.

Ved påmelding før 1. mai er betalingsfristen satt til 60 dager etter påmeldingen eller senest 11. juni ved bruk av giro.

Ved påmelding etter 1. mai er betalingsfristen en uke, senest 11. juni ved bruk av giro.

Ved avbestilling før 1. juni 2018 eller ved sykdom vil du få innbetalingen i retur. Ellers ingen refusjon. Avbestilling sendes skriftlig til gf2018@nlm.no.

Vi tar forbehold om endringer i prisene. Prisene i listen er anslag. Endelige priser i bestillingsskjema kan variere avhengig av valg underveis i bestillingen.

Alle foto av fasilitetene: OCC