Området, parkering, overnatting & mat

Velkommen til Oslofjord Convention Center

Misjonssambandets generalforsamling og sommerfest blir i 2022 arrangert på Oslofjord Convention Center (OCC).

På OCC får vi flotte konferansefasiliteter, overnattingsmuligheter og matservering på samme sted – i fantastiske omgivelser, og med nærhet til strand og friluftsområder. GF vil være en flott opplevelse for både store og små.

Konferansesenteret ligger i naturskjønne omgivelser ved kysten mellom Stokke og Tønsberg, ca. 1,5 timers kjøring fra Oslo.

OCC har et stort anlegg med store grøntarealer og førsteklasses fasiliteter. På området er det både badestrand, marina, strandpromenade og anlegg for uteaktiviteter, i tillegg til et toppmoderne konferansesenter med stor publikumskapasitet og svært høy standard.

På området er det et stort antall moderne, velutstyrte og komfortable leiligheter.

Overnatting

I påmeldingen kan du bestille overnatting på Oslofjord Convention Center. Det gir deg mulighet til å bo inne på området med kort avstand til alt som skjer på generalforsamlingen. På Oslofjord bor du i hotelleiligheter med separate soverom, kjøkken, bad og stue, med tilgang til egen terrasse eller balkong. Du kan bestille alt fra enkeltrom til 7-mannsrom.

Du er også velkommen til å melde deg på generalforsamlingen og ordne overnatting selv utenfor Oslofjord Convention Center om du skulle ønske det. Du vil da bare betale for adgangspass og aktiviteter for barn.

Mat

Dersom du overnatter på Oslofjord vil frokost være inkludert i prisen. Du har også mulighet til å kjøpe helpensjon. Vi har bevertningspakker som inkluderer lunsj, middag og kvelds. Disse kan kjøpes for hele uka, eller weekendpakke fra torsdag til søndag.

Vi vil ha åpne utsalgsteder for mat på området, og det vil være mulig å ordne seg med mat selv. Det er tilgang til kjøkken i leilighetene for de som overnatter der.

Barn som deltar på aktiviteter vil få servert lunsj og mellommåltid på aktivitetene.

På tirsdag 5. juli hentes frokost og kvelds for 5. juli og t.o.m. frokost 7. juli. Ny pakke hentes etter middag 7. juli.

Maten blir pakket for 2 eller 4 personer. Bor du alene, henter du én pakke for to dager. Maten hentes på «Forplassen» (foran hovedinngangen ved konferansesenter sør (CCS)).

Parkering

Mer enn 1 500 parkeringplasser

Ta av fra E18 til Stokke RV 303. Følg deretter skilting til Oslofjord Convention Center.

Parkeringsanlegget med plass til mer enn 1 500 biler er i tillegg praktisk ved at du enkelt kan bevege deg innendørs mellom Oslofjord Hotel, Oslofjord Arena og hotellbyggene.

Innkjøring til parkeringsanlegget: Til høyre for hovedinngangen til Oslofjord Hotel.

Elbil: 85 stk. (opp til 7,4kW) i p-kjeller mellom Oslofjord Hotel og Oslofjord Arena. 25 stk. (opp til 22kW) i p-kjeller plan U1 under Oslofjord Arena. Alle laderne har Type 2 ladekontakt.

Handikapparkering (HC): Det er 70 merkede HC-plasser fordelt under Oslofjord Arena og hotelbyggene.

Parkeringssystem: Oslofjord har innført Autopay som parkeringssystem. Dette systemet registrerer inn- og utkjøring automatisk ved hjelp av kameraer.

Betalingsalternativer:

Registrer deg på autopay.io og parkeringen belastes automatisk ditt betalingskort ved utkjøring
Eller du kan betale på autopay.io innen 48 timer for å unngå faktura med ekstra fakturagebyr
Du kan også taste inn bilens registreringsnummer på automat og betal for parkering. Automater finnes under resepsjonen på Oslofjord Hotel og på p-plass for turgåere ved Oslofjord Arena.
Dersom du betaler for parkering med appen “Easypark”, medfører dette en ekstrakostnad på 15%
Dersom du ikke betaler ved hjelp av noen av alternativene over, vil du få faktura fra OnePark i posten for den tiden du har parkert + fakturagebyr.

Satser: kr. 15/t og 220/døgn
Følg linken for guide til registering hos Autopay

Foto: OCC / Unsplash.com